prikbord

voor mededelingen, leuke dingen, activiteiten waarbij ook gedanst wordt (en die niet in de agenda staan), informatie enz. enz.

 • Life as a Garden Workshop ~ Dansen van Universele Vrede vrijdag 30 & zaterdag 31 augustus met Grace D Marie
  Waar: Zaal Nieuw Nazareth, naast Heilig Hartkerk, Dr. Cuypersplein 5, 1222 NC Hilversum Wanneer: 30 en 31 augustus september 2024, 10.30 – 17.00 uur, vanaf 10.00 uur koffie, thee en betaling Bijdrage: €150 €130 €110 voor 2 dagen of voor 1 dag ~ €90 €70 €50 St.VredesDansNetwerk, NL72 ABNA 0412 3507 26, o.v.v. Grace Marie Contant betalen is ook mogelijk. Info ...
 • Feest voor Allen – VredesDansNetwerk Dansfeest voor Vrienden van de Dansen en Dansleiders van het VDN
  Elk jaar vieren we een jaarlijks Dansfeest om al onze Vrienden en Leden te bedanken en vooral Samen te zijn met elkaar als Dansfamilie. Voor hen is deze dag gratis. De datum voor 2025 is er al – 10 mei. Reserveer die datum vast in je agenda.
 • VredesDansNetwerk
  Eind 2011 werd de Stichting VredesDansNetwerk opgericht met als doel dansers en dansleiders te ondersteunen en een platform te bieden voor allen die de dansen een warm hart toedragen.
 • Vrienden van het VredesDansNetwerk
  Wordt Vriend van het VredesDansNetwerk Dans je graag? Voel je je verbonden met de dansen? Verlang je naar vrede in jezelf en in de wereld? Steun dan het VredesDansNetwerk met een donatie van -minimaal – 15 euro per jaar. Maar meer is zeker ook van harte welkom!
 • Dansen van Universele Vrede – 50 jaar – gevierd in 2018
  Je bent van harte uitgenodigd om het 50-jarig Jubileum van de Dansen van Universele Vrede te vieren. In 1968 begon Samuel Lewis in San Francisco met zijn ‘Sufi’ dansen. Een innerlijke stem zei tot Sam: “Ik maak jou tot spirituele leider van de hippies.” De 20 dansen van Murshid SAM, zijn uitgegroeid tot meer dan 500. Er ...
 • La ilaha illa ‘llah
  Eind augustus 2009 danste ik vele Zikrs met Murshida Leilah Be, die vanuit Hawai naar Europa was gekomen. Leilah Be is senior gids in de Ruhaniat orde, de lijn van Samuel Lewis.
 • Mohamed Jalal ad-Din Balkhi Rumi
  Mohamed Jalal ad-Din Balkhi Rumi, schreef: (1207 – 17 december 1273)
 • Saadi Neil Douglas-Klotz en de ontwikkeling van de Dansen
  Vijf jaar geleden stopte Saadi Neil Douglas-Klotz met zijn artikelen over ‘the Deeper Side of Dance’ in het Internationale Tijdschrift voor de Dansen voor Universele Vrede.
 • Wijsheden
  Muziek schept orde uit chaos (en meer)
 • Abwoon Resource Center
  Website van Saadi Neil Douglas-Klotz met veel info en dansbeschrijvingen.