Grace D. Marie – Tweedaagse Dansworkshop

Kaart wordt geladen...

Datum: 30 augustus
Tijd: Van 10:30 tot 31-08-2024 17:00

Locatie
Heilig Hartkerk, zaal Nw Nazareth


Grace D Marie, een inspirerende dansleidster uit Colorado, USA, komt voor de tweede keer naar Nederland. Ze is een internationale erkende Dans Mentor en Gids in de Sufi Ruhaniat International, www.ruhaniat.org. Al vele jaren organiseert ze kampen, dansworkshops, pelgrimstochten en ook dansleiders trainingen.

Met Wisdom Comes Dancing als focus, krijgen we de kans om diepere lagen te beleven en te ervaren in de Dans. Wat zijn de effecten van onze mantra’s en gebeden op ons lichaam, ons hart
en onze geest? Kunnen we deze gebeden en bewegingen bewust leven, elke dag, elk moment? Wat zijn de uitwerkingen van deze woorden, deze klanken?
Wisdom Comes Dancing als focus helpt om ons bewustzijn te laten groeien en herinnert ons eraan om zorg te dragen voor de gezondheid in ons persoonlijke leven. Net als dat we zorg dragen voor een verbeterde gezondheid van onze tuin, onze aarde. Zo creëren we een mooi systeem van schoonheid.

Grace is een ervaren bewegingstherapeute in NIA en Barre Fitness. Als docent werkt zij met het in balans brengen van lichaam, hart en ziel voor de gezondheid.
Ze is zeer muzikaal, heeft meerdere eigen dansen gecreëerd en 4 CD’s gemaakt. Door samen te werken met wijsheidstradities van de wereld, heeft Grace het Dances of Universal Peace repertoire verrijkt door traditionele gebeden om te zetten in mooie liederen met originele en inspirerende dansen.

De workshop is in het Engels. Kijk naar haar site: www.lifeasagarden.com

Draag kleding waarin jij je prettig voelt en fijn in kunt bewegen.
Wij zorgen voor koffie en thee. Breng je eigen lunch mee en graag iets om te delen

Vanaf 10:00 uur koffie, thee en betaling.

Bijdrage:
€150 €130 €110 voor 2 dagen of voor 1 dag ~ €90 €70 €50
St.VredesDansNetwerk, NL72 ABNA 0412 3507 26,
o.v.v. Grace D Marie
Contant betalen is ook mogelijk.

Info en aanmelding: Eleonora Helderman, etmhelderman@gmail.com / 06.18 88 75 23
Noor Helweg-McGuigan, noorhelweg@gmail.com / 035.62 49 570

Iedereen is welkom! Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Terug