Zomerdansweek

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 28-07-2017 - 04-08-2017
Hele dag

Locatie
De Uelenspieghel


Een volle week van ontmoetingen of je nu alleen komt of met het hele gezin.
In vrede een week met elkaar dansen maar ook zorg dragen voor de ondersteunende werkzaamheden. Samen in verbinding en beweging zijn. Op deze wijze brengen we spiritualiteit in ons dagelijks leven.
Je hoeft geen ervaren danser te zijn om mee te kunnen doen.

Dansen van Universele Vrede
Dansen van Universele Vrede vormen de leidraad van deze week. We zingen mantra’s begeleid door muzikanten en maken hierbij eenvoudige bewegingen. De dansen openen ons hart, we voelen de verbondenheid met elkaar, met onszelf en met de omgeving.

De danssessies zullen geleid worden door verschillende dansleiders met ervaring. Aankomende dansleiders krijgen ook gelegenheid om ervaring op te doen.

Activiteiten
We dansen niet alleen, er is ruim gelegenheid om van de natuur te genieten: languit liggen in het gras, een mooie wandeling maken of zwemmen in het ven.
Met elkaar kunnen we ook bijvoorbeeld tekenen, schilderen, kleien of elkaar een massage geven. De laatste middag is er een open podium en ‘s avonds een groots kampvuur. Op andere avonden is het mogelijk om rond een klein vuurtje bij elkaar te zitten.

Tijdens de dansprogramma’s is er ervaren kinderbegeleiding aanwezig. Voor de kleinere kinderen is er een programma met spel en knutselen. Voor de grotere kinderen worden ook andere activiteiten georganiseerd. Hierbij zullen zij zelf inbreng hebben in het samen te stellen programma. De ouders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen.

De plek
De week vindt plaats op de Uelenspieghel, een natuurcamping in Drenthe, net boven Meppel. Het ligt in een prachtig natuurgebied met bos, heide en vennen. In de verbouwde boerderij maken we gebruik van de keuken en danszaal. De tenten staan aan de rand van het veld, beschut door bomen.

Maaltijden
‘s Avonds wordt er een vegetarische maaltijd van zoveel mogelijk biologische ingrediënten klaar gemaakt. We eten dan gezamenlijk. Voor het ontbijt en de lunch zorgen de deelnemers zelf. Boodschappen kunnen in Havelte (5 km) en Meppel (15 km) gedaan worden. (Meerijden is mogelijk.)

Aantal deelnemers
Er is een maximum aan deelnemers. Meld je dus tijdig aan om van een plek verzekerd te zijn. In verband met de organisatie is het nodig om voor 20 mei te weten hoeveel jongeren en kinderen er komen.

Kosten
De kosten zijn inclusief kampeergeld, warme maaltijd, koffie, thee en het programma
Volwassenen: € 250,00           € 230,00 minima
Jongeren     12 t/m 15 jaar                 €   130,00
Kinderen       3 t/m 11 jaar                  €   100,00
*bij meer dan 3 kinderen is overleg over de prijs mogelijk

Kamer pp – meerpersoons                 €    70,00
– eenpersoons                  €  150,00 (beperkt aanwezig)

Inschrijven
Via een email of telefoontje naar zowel Lia als Eleonora met je gegevens:

  • Naam/namen
  • Leeftijd kinderen
  • Aantal tenten of aantal bedden
  • Adres en telefoonnummer

De inschrijving is definitief als er een aanbetaling van 50 euro is ontvangen op rekeningnummer NL89ABNA 056.94.83.921 t.n.v. ACM Groen Leeuwarden o.v.v. Zomerdansweek 2017.
Bij annulering na 25 juni is geen restitutie meer mogelijk.
Voor aanvang van de Dansweek ontvang je een routebeschrijving en deelnemerslijst.

Inlichtingen en opgave:
Lia Groen Tel 058 2890816
Email: ahminyah.lia.groen@kpnmail.nl
Eleonora Helderman Tel 0591 627083
Email: etmhelderman@gmail.com

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Terug